Зареждане

Jon Jones към Ronda: Събери себе си и опитай отново

Jon Jones към Ronda: Събери себе си и опитай отново
Публикувано на: Януари 2, 2017 в 09:31 ч
 
Въпреки многото призиви да се оттегли от спорта след съкрушителната си загуба от Amanda Nunes, бившата шампионка в UFC Ronda Rousey получи съвет от друг бивш носител на титла в най-престижната ММА организация Jon Jones - “събери се и опитай отново”.


“Rowdy” опита да се завърне с победа в Откагона след нокаута от Holly Holm в края на миналата година, но този път нещата за нея се развиха дори по-зле срещу новата шампионка и безпощаден страйкър Amanda Nunes. Rousey допусна нокаут за по-малко от минута в клетката, изглеждайко крайно неравностойна срещу бразилката.

Използвайки социалната мрежа, Jon Jones, който също е преживявал някои сериозни кризи в своята кариера, даде съвет на Ronda.

“Моят съвет към Ronda би бил следният - събери себе си и опитай отново. Вярвам, че Ronda ще бъде шампион до края на живота си, дори и никога повече да не спечели двубой. Мисля, че за нея би било важно да покаже на феновете си, колко голяма е всъщност, показвайки кураж и правейки още един опит. Това, което тя ще направи сега, ще определи завета й. Наистина се надявам, че тя ще предпочете да не бъде пречупена. Нейната история не бива да приключва тук. Също така вярвам, че тя би победила 90% от бойците в тази дивизия. Все още трябва много задници да бъдат сритани и много пари да бъдат направени”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес