Зареждане

Johny Hendricks отново загатна за оттегляне

Johny Hendricks отново загатна за оттегляне
Публикувано на: Януари 27, 2017 в 14:00 ч
 
Преди да се изправи срещу Neil Magny на UFC 207, Johny Hendricks заяви, че може и да се оттегли от спорта, в зависимост от крайния изход на срещата. Е, нещата за него не се подредиха никак добре, след като той първо не успя да влезе в нужното тегло на кантара, а след това и загуби двубоя.


Това бе трета поредна загуба за бившия шампион в полусредна категория, който е с актив от 1-4 в последните си пет мача. Освен това, Hendricks не успя да влезе в тегло в последните си два сблъсъка, а двубоят му с Tyron Woodley пропадна заради опасност от усложнения в следствие на свалянето на килограми.

Всичко това принуди Dana White да “качи” Hendricks в средна категория, където той ще се изправи срещу Hector Lombard на 19 февруари. Опитният боец заяви, че действително може да сложи край на кариерата си, ако преминаването му в средна категория не се окаже успешно.

“Да, казах, че ще се откажа, ако загубя. Но ако се представя добре в средна категория, тогава ще остана там. Но ако това не се случи, познайте какво? Ще бъде време. Имах моите моменти и беше забавно, но няма смисъл да се подготвям 12 седмици, а след това просто да губя. Феновете бяха на мнение, че съм спечелил последния мач, което и ме подтикна да се пробвам още веднъж”.

“Има време, в което слушаш тялото си, но има и такова, в което не го правиш. Аз реших да не го правя в последната година. От година насам исках да се преместя в по-горна дивизия. Полусредната категория беше добра за мен, но това вече не е така. Ако продължавам да не се представям добре и не спирам да губя, тогава какъв е смисълът? Само прахосвам лагер, време и пари”.

“Сега е време да послушам тялото си. Казах си - “или се качвам нагоре, или се оттеглям”. Остава ми още един мач от моя договор, защо да не видя какво ще се случи в средна?”, завърши Hendricks.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес