Зареждане

Joe Rogan за GSP: Той ще е по-добър отпреди

Joe Rogan за GSP: Той ще е по-добър отпреди
Публикувано на: Февруари 20, 2017 в 09:13 ч
 
След месеци на спекулации, вече е официално потвърдено - бившият хегемон в полусредна катеория на UFC Georges St-Pierre се завръща в Октагона.


На този етап все още не е ясно, кога точно GSP ще поднови кариерата си, нито в коя дивизия на UFC ще стане това. 

Според дългогодишния коментатор на UFC Joe Rogan, канадският боец ще бъде “по-добър отвсякога”, когато се завърне в Октагона след повече от тригодишно отсъствие.

“Georges St-Pierre ще се бие отново. Това е отлично, човече. Той си взе малко време извън спорта и си почина. Чувстваше се добре и продължаваше да тренира. Това е типично за Georges - той никога не е извън форма. Постоянно се учи на нови неща и не спира да тренира. Сигурен съм, че е по-добър отвсякога. Хората вероятно ще мислят, че той е позагубил от уменията си заради дългото отсъствие. Аз залагам, че е станал по-добър. Той нямаше да се върне, ако това не бе така. Чух и някои наистина откачени неща за неговия граплинг. Чух, че граплингът му е станал налудничаво добър. Че е по-добър отпреди”.

“Ако той е решил да се завърне, това е защото той е напълно възстановен и вероятно по-силен отпреди. Ще бъде много интересно да го гледаме отново. Той винаги е бил различен в подхода си към спорта, по-различен от всички преди него. И мисля, че е повлиял на много други бойци. Той почти няма его, що се отнася до това да слуша своите треньори и да попива нова информация”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес