Зареждане

Joe Rogan: Това с "временните шампиони" е пълна глупост

Joe Rogan: Това с "временните шампиони" е пълна глупост
Публикувано на: Септември 1, 2015 в 12:27 ч

След няколко месеца ще станем свидетели на може би най-интригуващия двубой в свърхлеката категория между шампиона Jose Aldo и временния шампион Conor McGregor. Всеки очаква с голям интерес този двубой, както и колоритният коментатор на UFC - Joe Rogan, но той е силно против промотирането на двубоя, че ще се бият двама шампиони един срещу друг.

"Временните титли са пълна глупост. На никой не му дреме за тях. Всеки знае, кога се бият двамата най-добри бойци в дадена категория. Най-добрият срещу най-добрият, а който победи от двамата е шампиона.

Нека бъде честни. Титлата на McGregor е нелегитимна. Измислена титла. Може да го наричаме "временен" шампион, но Aldo е истинския шампион - той защитаваше титлата си дълги години. Да дадеш титлата му на друг човек само, защото е бил контузен, със сигурност не е правилно.

Всеки който се е готвел за двубой в някакъв момент от живота си се е контузвал. Контузиите винаги са били част от спорта.

Но с McGregor всичко това беше заради огромната PR кампанията, която UFC му направиха. От компанията очакват огромни приходи от битката между двамата, точно поради тази причина решиха да вдигнат залога и го направиха и него "шампион". 

Но всичко това беше излишно, просто двамата трябва да се бият в Октагона. Това е. Всеки знае кой е Conor и всеки знае кой е Aldo.".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес