Зареждане

Joe Rogan подписа нов договор с UFC

Joe Rogan подписа нов договор с UFC
Публикувано на: Юли 27, 2016 в 09:12 ч
 
Когато се засилиха слуховете, че UFC може да бъде продаден на други инвеститори, както се случи и в последствие, дългогодишният коментатор на компанията Joe Rogan сподели, че най-вероятно ще напусне заеманата от него длъжност.


Скоро след като продажбата стана факт, Rogan разкри, че това няма да се случи, а самият той е подписал нов договор с UFC.

“Подписах за още една година. Всичко бе на границата, просто върша твърде много неща. Твърде зает съм. Не зная дали не си правя лоша услуга по този начин. Имах разговор с Dana, всъщност имахме много разговори. Реших, че няма да осъществявам пътувания в чужбина. Без повече летене по планетата”.

“Твърдо бях решил по време на UFC 196, че всичко е приключило. Тази нощ бе толкова луда и хаотична. Тръгнах си и си мислех - “как мога да правя това? Седя край клетката за най-ненормалните неща, които светът на спорта някога е виждал!” Не искам никой да си мисли, че не оценявам това или че не зная какъв късметлия съм, че имам такава страхотна работа. Май съм твърде голям късметлия, защото имам много невероятни работи”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес