Зареждане

Joe Rogan не иска повече интервюта с нокаутирани бойци

Joe Rogan не иска повече интервюта с нокаутирани бойци
Публикувано на: Септември 12, 2016 в 12:18 ч
 
Коментаторът на UFC Joe Rogan направи любопитно изявление в социалните мрежи, споделяйки мнение, че не е редно бойци да бъдат интервюирани в Октагона, минути след като са били нокаутирани от своя съперник.


Думите на Rogan бяха провокирани от странното му интервю с Alistair Overeem, минути след като холандецът бе нокаутиран от шампиона в тежка категория Stipe Miocic на UFC 203.

Overeem сподели мнение, че Miocic се е предал по време на опита му за гилотина, от който американецът се измъкна успешно. Според думите на Overeem, Miocic е дал сигнал, че се предава, но реферът не го е забелязал.

Секунди по-късно бяха пуснати няколко повторения на ситуацията, на които се видя, че няма дори най-малък признак, че Miocic се е предал. Според Joe Rogan, това е доказателство, че бойците често не са в състояние да говорят след понесен нокаут.

“Поисках от UFC, ако е възможно е да се ограничим от интервюирането на бойци след като те са били нокаутирани. Не мисля, че това е мъдро, нито пък честно. Ако някога сте говорили с ваш приятел, който е бил нокаутиран, знаете че техните възприятия или реалност могат да бъдат драстично “изключени”, докато паметта им е сериозно нарушена.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес