Зареждане

Joe Rogan: Conor е голям, но не е по-голям от самия спорт

Joe Rogan: Conor е голям, но не е по-голям от самия спорт
Публикувано на: Май 24, 2016 в 10:24 ч
 
 Коментаторът Joe Rogan разказва споделя гледната си точка относно скандала на McGregor с UFC покрай UFC 200.
 
"Честно казано, смятам, че Conor направи грешка. Разбирам желанието му да се фокусира изцяло върху подготовката си за срещата с Nate Diaz и да не се разсейва, но все пак си има отговорности към медиите. Договорът му е такъв и UFC се развива по този начин. Медийните му появи са важни за самата организация, а и за нейните партньори. Conor просто отказа да изпълни своите задължения."
 
"Conor иска само и единствено да тренира и ако се вслушате в думите му, твърди, че няколко публикации в интернет вършат същата работа като големите пресконференции, на които се очаква да присъства. Dana и Fertitta очевидно не бяха съгласни с това и просто го отстраниха от UFC 200, слагайки срещата на Jon Jones и Daniel Cormier на негово място. Мисля, че това е шамарът, от който имаше нужда McGregor. Голям е, но не е по-голям от самата организация."
 
"Dana обаче си го обича и се надявам да се сработят отново. Вярвам, че ще разрешат проблема и всичко ще е наред."
 
Самият McGregor не е доволен от цялата ситуация, но твърди, че с UFC са вече в добри взаимоотношения. Тепърва предстои отново да се урежда дългоочаквания му реванш с Nate Diaz.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес