Зареждане

Joanna Jedrzejczyk по стъпките на Conor - иска и втори пояс

Joanna Jedrzejczyk по стъпките на Conor - иска и втори пояс
Публикувано на: Ноември 25, 2016 в 09:49 ч
 
Шампионката на UFC в категория “сламка” Joanna Jedrzejczyk разкри, че основната й цел през 2017 година ще бъде да завоюва и втори шампионски пояс от различна категория.


На UFC 205 Joanna “Champion” отново защити титлата си, побеждавайки своята сънародничка Karolina Kowalkiewicz. Сега тя разкри, че амбициите й през 2017 са още по-високи.

“Разбира се. Мисля, че това може да се случи през 2017. Смятам, че съм си заслужила това. Чувствам, че и получавам достатъчно внимание от медиите и от Dana White. Отново изнесох страхотен двубой и смятам, че това може да стане. Чувствам се спокойна и се наслаждавам на победата си. Сега трябва да свърша някои неща и да прекарам време със семейството си, а след това ще разговарям с UFC и с Dana, за да видим какво ще правим”.

Joanna Jedrzejczyk е твърде дребна, за да се състезава в категория “петел” на UFC, но компанията вече проведе някои експерименти относно създаването на категория “муха” при жените - дивизия, в която Joanna Jedrzejczyk би могла да се включи.

Междувременно тя сподели, че очаква в скоро време да помогне на родината си Полша да приеме спектакъл от UFC.

“Разбира се. Искам това шоу в Полша и мисля, че това може да се случи през втората половина на 2017 година. Защо не?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес