Зареждане

Joanna Jedrzejczyk иска да е шампион в две категории

Joanna Jedrzejczyk иска да е шампион в две категории
Публикувано на: Ноември 15, 2016 в 09:12 ч
 
Шампионката на UFC в категория “сламка” Joanna Jedrzejczyk разкри, че иска да последва стъпките на Conor McGregor и да се превърне в първата жена в историята на компанията, шампионка на повече от една дивизии.


На UFC 205 Joanna “Champion” отново успя да защити пояса си, побеждавайки в пет рунда сънародничката си Karolina Kowalkiewicz. Сега голямата цел пред Joanna Jedrzejczyk е да бъде шампион и в категория от 57 килограма.

На този етап UFC няма категория “муха” при жените, макар и на UFC Fight Night 89 да се състоя първият двубой при дамите на такова тегло в историята на организацията. Тогава Joanne Calderwood и Valerie Letourneau се изправиха една срещу друга в категория от 57 килограма.

“Да, през 2017 година. Заслужих си това. Чувствам, че получих и много внимание от страна на медиите, както и от Dana. Искам да участвам в големи мачове. Смятам, че това може да се случи. Сега искам да се насладя на победата си, като имам да свърша някои неща и да прекарам време със семейството си. След това ще говоря с UFC и ще видим какво ще правим”, заяви Joanna Jedrzejczyk.

Не се очаква Joanna Jedrzejczyk да се завърне в Октагона преди месец март 2017 година, взимайки си заслужена почивка. Сега зависи и от UFC, дали те ще създадат категория “муха” и при жените.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес