Зареждане

JDS вече не иска Werdum, мисли за четвърти мач с Velasquez

JDS вече не иска Werdum, мисли за четвърти мач с Velasquez
Публикувано на: Февруари 21, 2017 в 09:41 ч
 
Бившият шампион в тежка категория на UFC Junior dos Santos се подготвя за срещата си с настоящия такъв Stipe Miocic на UFC 211.


Бразилецът ще получи възможността отново да стане носител на титлата, като той заяви, че вече дори няма желание да се бие отново със сънародника си Fabrcio Werdum. Същото важи и за бившия претендент за титлата Alistair Overeem.

“Защо да се бия с този тип? Той на три пъти отказа мач с мен. Той бе на първо място в ранглистата, като смятах, че можем да направим един добър мач. Той обаче ми отказа три пъти. Вече нямам желание да се бия с него”, заяви JDS.

“Той не би помогнал по никакъв начин на кариерата ми. Нека видим какво ще стане в бъдеще, но той ми отказа три пъти. Overeem? Той отказа два пъти да се бие с мен. Поне това ми казаха UFC. Тези момчета искат да се бият с мен, само когато имат някаква полза от това. В противен случай нямат желание, защото знаят как се справям по време на мачове. Сега целта ми е отново да бъда шампион”.

JDS призна, че с радост би участвал в четвърти двубой със Cain Velasquez.

“Това е един от мачовете, които бих искал да направя. Надявам се, че той ще се възстанови от операцията. Искам да се бия отново с него. След третия ни мач Cain каза, че това е бил последният път, но той грешеше.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес