Зареждане

'Jacare' Souza изригна срещу 'пауна' Rockhold и 'лъжеца' Bisping

'Jacare' Souza изригна срещу 'пауна' Rockhold и 'лъжеца' Bisping
Публикувано на: Септември 29, 2016 в 14:03 ч
 
И до днес много хора смятат, че Ronaldo “Jacare” Souza е човекът, който най-много заслужаваше шанс за титлата в средна категория на UFC. Вместо него обаче, възможност да се изправи срещу шампиона Michael Bisping получи легендата Dan Henderson, който е далеч по-назад в ранкинга на дивизията.


Бразилският боец сподели своето мнение за ситуацията в средна категория на UFC за настоящия момент, не спестявайки и някои епитети по адрес на част от бойците.

“Няма как да бъдеш доволен, когато си прецакан по такъв начин. Когато се бих с Okami се предполагаше, че при победа ще получа шанс за пояса. Аз го нокаутирах. Okami никога не беше пребиван по такъв начин. След това Lyoto Machida се би с Mousasi и му трябваха пет рунда, но въпреки това той получи мач за титлата. Аз пребих Mousasi и го накарах да се предаде, но какво от това? Отново не се бия за пояса. 

Същото и с Vitor Belfort. Казваха ми, че той е феномен, който се е бил милиони пъти за пояса. Казваха, че ако го победя, тогава ще си получа мача за титла. Победих го, като между другото, здраво го понабих. И пак не получих мач. Окей, тогава - какво се очаква от мен да направя? Да бъда щастлив? Не мога.”

Jacare разкри, че Michael Bisping е искал да се бие с него, след като спечели пояса от Luke Rockhold, но в последствие той е променил мнението си, приемайки двубоя с Dan Henderson.

“Просто говоря истината. Просто съм себе си. Винаги съм бил такъв. Не лъжа и не говоря глупости. Когато приключи мачът между Bisping и Rockhold, аз бях пред Bisping. Той каза, че съм класен опонент и че иска да сподели Октагона с мен. Той е лъжец. Той избра Dan Henderson. Той не иска да споделя Октагона с мен, защото знае, че ще го победя.”

В следващия си мач Jacare ще се изправи отново срещу Luke Rockhold, на когото има да връща една загуба от времето си в Strikeforce. Той не спести мнението си и по негов адрес.

“Той е красив мъж. Той обича да се откроява. Той е модел. И каза, че иска да отиде на лов за крокодили. Тогава аз ще ловя пауни. Той не ви ли прилича на паун? Не изглежда ли добре?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес