Зареждане

'Jacare' ще е много огорчен, ако Anderson Silva го предреди за титлата

'Jacare' ще е много огорчен, ако Anderson Silva го предреди за титлата
Публикувано на: Януари 28, 2017 в 15:02 ч

Anderson Silva вярва, че Ronaldo Souza заслужава двубой за титлата в средната категория на UFC, но няма да се изненада, ако от организацията му предложат да се бие срещу шампиона - всичко заради по-голям интерес и повече пари.

"Jacare" обаче не би се зарадвал на такъв развой на нещата.

Souza и Silva тренират заедно в X-Gym в Рио де Жанейро. И двамата имат насрочени двубои - срещу Tim Boetsch и Dereck Brunson в UFC 208 на 11 февруари. "Jacare" сподели как би се почувствл, ако "The Spider" получи двубой с шампиона Michael Bisping след това.
 
"Приятелството ще си остане. Но със сигурност ще съм много огорчен, защото смятам, че е мой ред. Не съм лицемер и няма да се радвам. Изобщо няма да е справедливо. Ще бъда много огорчен, но Бог както реши - така ще стане.

Човече, Бог наистина обича Anderson, защото той се е захващал с много неща и всичко му се получава. Дори когато ги прави погрешно. Искам да съм приятел с човек, който е толкова обичан от Бог."

От UFC обаче все още не са дали официална информация кой ще бъде следващия претендент за титлата на Bisping, но най-вероятно това ще бъде Yoel Romero, който записа силна победа с нокаут над бившия шампион Chris Weidman. На Souza вече дори не му прави впечатление, когато някой го предрежда за двубой.
 
"Толкова бойци ме предредиха, че вече свикнах. Давайте всички пред мен, Господ е моят адвокат. Аз съм спокоен. Имам си къща, имам си семейство и съм здрав."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес