Зареждане

'Jacare' с яростна атака по адрес на Bisping

'Jacare' с яростна атака по адрес на Bisping
Публикувано на: Февруари 23, 2017 в 09:37 ч
 
Боецът от средна категория на UFC Ronaldo “Jacare” Souza продължава със словесните атаки по адрес на шампиона в дивизията Michael Bisping.


Jacare е твърдо убеден, че заслужава да се бие за пояса, но на този етап бразилецът продължава да се разминава с мач за титлата.

Този път той прибегна до социалната мрежа Instagram, за да отправи яростна словесна атака по адрес на британеца. Jacare обвини Bisping, че е страхливец, като го призова да стартира кариера на блогър, защото не го бива особено в ММА.

“Чух, че уплашеният Bisping говори разни глупости за мен и лъже, защото вече няма останали извинения да не влезе в Октагона с мен. Той каза, че съм изглеждал като аматьор срещу №13 в ранглистата Tim Boetsch, но всички помним, как той изглеждаше след своя мач с №13 Dan Henderson. Ти беше пребит! Ти си глупак, Bisping! След като бе нокаутиран от бруталната дясна ръка на Hendo, ти имаше 7 години, за да се научиш. А когато се бихте отново, пак не успя да се защитиш от същата тази дясна ръка, която те приспа. Той говори и за тялото ми. Това е доста странно - да се заглеждаш в телата на другите атлети. Може да започнеш работа в USADA и да ми правиш тестовете. Така ще можеш да се приближиш възможно най-близо до мен, без да се страхуваш. По-добре инвестирай в кариера на блогър или журналист, защото не си истински боец!”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес