Зареждане

'Jacare' няма да чака шампиона, готов е да се бие отново

'Jacare' няма да чака шампиона, готов е да се бие отново
Публикувано на: Февруари 13, 2017 в 15:07 ч
 
На UFC 208 Ronaldo “Jacare” Souza отново затвърди статута си на един от водещите претенденти за титлата в средна категория.


Бразилецът се изправи срещу Tim Boetsch и наложи волята си със събмишън още в първи рунд, не оставяйки шансове за нещо повече на своя съперник.

Jacare не крие амбицията си да се бие за титлата. Проблемът обаче е там, че преди него на опашката е Yoel Romero. Кубинецът също трябва да почака, тъй като шампионът Michael Bisping претърпя операция на коляното.

Ако всичко се развие по план, Bisping и Romero трябва да се изправят един срещу друг, а Jacare да изчака победителя от тази среща.

Самият той обаче посочи, че не смята да стои настрани и да чака, оставайки пасивен.

“Искам да се бия с шампиона, но ако това ще отнеме известно време, предпочитам да взема друг мач. Не искам да стоя и да чакам. Не съм бил роден, за да бездействам. Готов съм да приема друг двубой, ако ще отнеме твърде много време да получа шанс за титлата”, обясни Souza.

Преди време бразилецът сподели мнение, че Yoel Romero ще победи Michael Bisping, поради което той очаква да се изправи именно срещу кубинеца в бъдеще. Последната засега загуба на Jacare бе допусната именно срещу “Soldier of God”.

“Никога не съм губил реванш, а с Romero няма да е различно. Ще докажа, че не съм загубил от него, загубих от съдиите”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес