Зареждане

'Jacare': Bisping и GSP да се ши*ат

'Jacare': Bisping и GSP да се ши*ат
Публикувано на: Март 17, 2017 в 12:33 ч
 
Както и можеше да се очаква, повечето бойци от средна категория не са никак доволни от факта, че Michael Bisping ще защитава титлата си срещу завръщащия се Georges St-Pierre.


В това число влиза и Ronaldo “Jacare” Souza, който не се посвени да си каже в прав текст това, което мисли по темата.

“Представях си, че това може да се случи”, сподели Jacare, продължавайки: “Всъщност, много неща се случиха в UFC. Не ме ядосва това, че St-Pierre ще се бие с Bisping. Това е нормално за мен, той може да се бие, но никога не се е бил на 185 паунда, винаги е бил твърде дребен. Той винаги се е страхувал да се бие с Anderson Silva, всички знаят това. А сега той се завръща и ще се бие на 185.”

“Окей, супер, тогава се бий с мен, аз съм тук. Ела и се бий с мен, заслужи си това. Но няма да минеш през мен, това е сигурно. Бий се с Romero, а ако минеш през него, тогава се бий с Bisping. Но не, той получи директно шанс за пояса. Това е странно и лошо за средна категория, защото никой не е щастлив с тази глупост. Това е реалността.”

“Бих искал те да понесат двоен нокаут. Бих искал да се шибат, човече. Това е реалността. Не ми пука за този мач. Същото казах и когато Bisping се би с Dan Henderson. И тогава не ми пукаше. Дори няма да гледам тази простотия”, каза още Souza.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес