Зареждане

Ian McCall може би няма да се бие отново

Ian McCall може би няма да се бие отново
Публикувано на: Май 2, 2016 в 12:00 ч
 
 Гладиаторът в категория муха Ian McCall (13-5-1 MMA) може никога повече да не се бие.
 
31-годишният "Uncle Creepy" споделя в наскорошно интервю, че тялото му вече е поочукано и не смята, че ще успее да издържи още един тренировъчен лагер.
 
"Само за да добиете представа - имам два стърчащи диска във врата, сериозна операция на рамото, чупил съм и съм размествал лакти, имам три операции, две счупвания на ръката, както и инфекция в същата. Така че, ръката ми не се чувства кой знае колко добре и в момента е леко изтръпнала дори."
 
"Трябва да бъда реалист. Тялото ми не се чувства във форма, въпреки че все още тренирам и то всеки ден. Всеки ден и преподавам. Все още мога да бия всички, просто трябва да го карам по-спокойно. Не съм сигурен обаче дали тялото ми би издържало на още един лагер, защото, като всички останали, тренирам изключително сериозно. Вече съм се примирил с факта, че може никога повече да не се състезавам. Дали искам обаче? Искам, разбира се. Нищо не искам повече от това, но трябва да бъда реалист."
 
"Имам дете, имам живот. Мисля разумно все още, затова е редно да си дам малко време - дали до лятото, дали до другата година, дали завинаги... Колкото е необходимо. Постигнал съм много, а боят пред такава публика е като наркотик, от който трудно човек може да се отърси. Най-много от всичко искам да се състезавам, но ако не може - не може."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес