Зареждане

Holly Holm: Трябва да започна да вярвам в себе си

Holly Holm: Трябва да започна да вярвам в себе си
Публикувано на: Юли 25, 2016 в 14:00 ч
 
Бившата шампионка на UFC Holly Holm допусна второ поредно поражение в кариерата си, губейки двубоя си с Valentina Shevchenko на UFC on FOX 20.


През миналата година “Preacher’s Daughter” спечели титлата в категория “петел”, отнемайки я от тогава непобедимата Ronda Rousey, преди в последствие да я загуби срещу Miesha Tate. А сега, след като претърпя поражение и срещу Valentina Shevchenko, Holm призна, че трябва да вярва повече в собствените си възможности.

“Трябва да се върна там, където се намирах и да продължа напред. Зная, че съм способна на повече. Мисля, че просто трябва да вярвам малко повече в себе си. Зная, че мога повече от това, което показах. Valentina е наистина корава. Всички знаем това. Знаехме всичко - за нейните контраатаки, за клинчовете, за всичко… не е като да не ми бяха обяснени правилните неща. Всичко опира до моето собствено представяне, което не бе никак добро тази вечер”.

“Вярвам в себе си. Но мисля, че трябва да започна да вярвам в това, което научих, дори наскоро, и да не бъда толкова колеблива спрямо това, което се изправя пред мен. Мисля, че в предишния си двубой срещу Miesha Tate се колебаех и си мислех - “бия се срещу борец, трябва да внимавам да не ме свали на пода”. И познайте какво? Вече научих много в този аспект. Вярвам в себе си. Винаги е било така, иначе нямаше да бъда тук. Вярвам, че мога да го направя. Мисля, че просто трябва да съм наясно, че се уча и трябва да прилагам това, което научавам. Инструментите са налице, просто трябва да започна да правя правилните неща”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес