Зареждане

Holloway се закани: Ще накарам Aldo от страйкър да стане борец

Holloway се закани: Ще накарам Aldo от страйкър да стане борец
Публикувано на: Февруари 22, 2017 в 09:56 ч
 
Временният шампион на UFC в категория “перо” Max Holloway говори за предстоящия си двубой с Jose Aldo на UFC 212.


Holloway довери, че не би останал изненадан, ако Aldo разчита главно на борбата си срещу него, осъзнавайки, че е превъзхождан по отношение играта от стойка.

“Всеки път, когато се бия с някой, който е страйкър, хората казват, че моят страйкинг не е толкова добър, колкото на съперника ми. Така беше с Anthony Pettis, така беше и с Cub. Ставаше обаче така, че карах тези страйкъри да се превръщат в борци. Не бих останал изненадан, ако се случи същото и с Jose Aldo. Имам някои от най-добрите треньори в света, които правят най-добрите планове. Във всеки един двубой повишавам нивото, като и сега ще сторя същото - ще вдигна летвата срещу Jose, а вие момчета ще видите това. Ще бъде забавно за гледане. Имам някои тайни в ръкава си, които не мога да ви кажа, но си платете PPV-то на 3 юни и ще гледате нещо невероятно”.

Видно е, че Max Holloway е успял да подобри играта си от стойка, което се видя и срещу Anthony Pettis, който е безспорно сред най-класните страйкъри в UFC. Holloway е в серия от десет поредни победи, като за последно той загуби срещу Conor McGregor през 2013 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес