Зареждане

Holloway: Къде е Jose Waldo?

Holloway: Къде е Jose Waldo?
Публикувано на: Декември 12, 2016 в 09:26 ч
 
Max Holloway не остави шансове на Anthony Pettis и нокаутира своя опонент по време на UFC 206 в Торонто през уикенда.


Holloway вече е временен шампион на UFC в категория “перо”, като сега пред него предстои голям тест - да се бие с шампиона Jose Aldo в двубой, обединяващ титлите.

Той обаче е на мнение, че има голяма вероятност Aldo да не се появи в двубой срещу него. Той дори си поигра с думите и го нарече “Jose Waldo”, визирайки популярните книжки за деца “Where’s Waldo?”

“Трудно е да се биеш срещу този човек. Както казах в хаштага - къде е Jose Waldo? Уведомете ме, ако го откриете. Най-добре е да се работи отборно. Ако повече хора го търсим, заедно ще успеем да го намерим”.

“Ще видим какво ще се случи. Този тип има навика да не се появява на мачовете си. Трябва първо да говоря с Dana White. Искам да говоря с него и с Sean Shelby, може би на обяд или нещо такова”.

UFC все още няма обявени хедлайнери за събитието си на 11 февруари, но двубой между Holloway и Jose Aldo е една от възможните опции. 

Попитан дали смята, че бразилецът ще се навие за подобна среща, Holloway отвърна:

“Кой, Aldo? Не зная. Не си говоря с него. Той не ми е приятел. Намерете го. Хаштаг къде е Jose Waldo? Предполагам, че ще видим”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес