Зареждане

'Hendo' пак повтори: Готов съм да се откажа и при победа

'Hendo' пак повтори: Готов съм да се откажа и при победа
Публикувано на: Юли 25, 2016 в 12:00 ч
 
Откакто пропадна двубоят му с Jon Jones за титлата в полутежка категория, а с него и цялата файт карта на UFC 151, евентуален сблъсък за титла продължаваше да се изплъзва от ръцете на ветерана Dan Henderson.


Сега обаче това ще се промени, защото “Hendo” ще получи възможността да стане шампион на UFC в средна категория, в случай, че съумее да подчини за втори път настоящия шампион Michael Bisping.

Henderson записа впечатляващ нокаут над Bisping при първия им двубой на UFC 100 преди години, като сега и британецът ще поучи възможност да вземе реванш. От своя страна, Dan Henderson продължава да твърди, че ще се оттегли от спорта, независимо дали спечели или загуби срещу Bisping.

“Това е моят план - при победа или загуба, аз съм психически готов да се откажа. Предполагам, че тялото ми може да издържи още две или три години. Аз обаче го принудих да премине през достатъчно. Готов съм да го карам по-леко, но все още оставайки в ММА, макар и вършейки нещо по-различно от това да се бия”.

Все още няма дата или локация за шоуто Bisping - Henderson II, като единствено е потвърдено, че двубоят ще се проведе в Англия. Най-вероятно - в град Манчестър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес