Зареждане

GSP поискал 10 милиона долара, за да се бие с McGregor

GSP поискал 10 милиона долара, за да се бие с McGregor
Публикувано на: Септември 30, 2016 в 09:14 ч
 
Легендарният Georges St-Pierre е поискал невероятните 10 милиона долара, за да се изправи срещу Conor McGregor. Разкритията идват от устата на временния шампион на UFC в категория “перо” Jose Aldo.


GSP е извън действие от 2013 година, като и в момента той преговаря с UFC относно евентуално свое завръщане в Октагона. Според президента на компанията Dana White обаче, това вероятно никога няма да се случи, особено и имайки предвид, че UFC и St-Pierre все още не могат да постигнат консенсус в преговорите.

Според Jose Aldo, самият Conor McGregor е искал да се изправи срещу GSP, който обаче е поискал колосална сума, за да се случи това.

“Мисля, че животът ми и цялата категория “перо” трябва да продължат, а не да тъпчат на едно място, докато McGregor се бие три пъти в лека категория. Друго, което той искаше да направи, е супер двубой с Georges St-Pierre, което така и не се случи, защото Georges поиска 10 милиона долара, които Dana не искаше да плати. Поради това той го изправи отново срещу Nate Diaz. Поне за мен, думата на Dana няма никаква стойност.”

Самият Jose Aldo продължава да настоява договорът му с UFC да бъде прекратен, изразявайки разочарованието си от начина, по който функционира компанията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес