Зареждане

Готвят Amanda Nunes срещу Valentina Shevchenko

Готвят Amanda Nunes срещу Valentina Shevchenko
Публикувано на: Март 25, 2017 в 08:29 ч

Топ състезателката в категория петел на UFC, Valentina Shevchenko наскоро записа силна победа над Julianna Pena. Това бе втори пореден успех в Октагона, който и осигури претендентското място и двубой с шампионката Amanda Nunes.

Все още няма официално обявена дата за втората битка между двете, но Shevchenko сподели, че са близко до подписване на договор.
 
"Мисля, че скоро ще имаме нещо, но нашите мениджъри преговарят с UFC. Скоро ще имаме дата.

Когато тя отказа да се бие през април, тя каза е си е взела почивка и няма да може да се върне преди юли. Разбира се, аз планирах да имам двубой преди юли.

Но тя след това си промени мнението и сега преговаряме за дата."

Nunes записа силна 2016 година, в която успя да победи Shevhenko в UFC 196, преди да спечели титлата срещу тогавашната шампионка Miesha Tate в UFC 200 през юли. Бразилката успя да защити успешно позицията си на шампион с нокаут срещу Ronda Rousey.
 


 
Shevchenko обаче е на мнение, че може да приключи победната серия на Nunes.
 
"Мисля, че при всеки човек, натрупания опит носи промени. Трудно е да се каже какво е положението при нея, тъй като двубоите са и много бързи. Не можем да видим много.

Но тя е много опасен опонент. Затова трябва да тренирам три пъти повече и ще го направя. Но Искам титлата и ще сторя всичко, за да я получа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес