Зареждане

Георги Валентинов с дебют в EuroFC тази събота

Георги Валентинов с дебют в EuroFC тази събота
Публикувано на: Септември 29, 2016 в 09:41 ч

Българският ММА състезател Георги Валентинов ще направи дебюта си в ММА организацията EuroFC този уикенд - на 1 октомври.

Състезанието ще се проведе в град Еспоо, Финландия.

23-годишният българин е един от най-добрите ни бойци в полусредната категория. В момента той е в серия от 12 поредни победи и вече е във Финландия, откъдето сподели настроението си пред mma.bg дни преди двубоя.
 
"Слава на Бог, чувствам се много добре. Организацията тук е на много високо ниво."

Срещу него ще се изправи бившият боец от UFC, Andreas Stahl, който има 10 победи в актива си. Това ще бъде втория му двубой след като бе отстранен от американската организация.
 
"Противникът ми има много опит, но е преодолим," уверен е Валентинов. "Ако си изиграя правилно картите и с Божията помощ, ще победя. Работили сме много върху слабите му страни!"

Тази среща е важна и за двамата - Stahl трябва да докаже, че принадлежи сред елита в Европа, а Валентинов да покаже на какво са способни българските бойци и да утвърди името си в организацията.

Мачмейкърът на EuroFC, Tim Leidecker също похвали Валентинов.
 
"Следя развитието на Георги в последните три години и съм впечатлен от постоянството и уменяита му, въпреки младата му възраст. Когато получихме възможнсот да го привлечем в EuroFC въобще не се замислих. Той е истински воин, който иска да се докаже и не бяга от предизвикателствата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес