Зареждане

Gegard Mousasi: Chris Weidman ме подценява и ще го накажа

Gegard Mousasi: Chris Weidman ме подценява и ще го накажа
Публикувано на: Март 22, 2017 в 12:10 ч
 
Бойците от средна категория на UFC Gegard Mousasi и Chris Weidman излизат един срещу друг на събитието UFC 210 на 8 април в Ню Йорк.


Двамата влизат в мача с коренно различно настроение. Mousasi натрупа няколко поредни победи и е в страхотен подем напоследък, докато “All American” ще опита да прекрати серията си от две поредни поражения.

Наскоро Weidman заяви, че двубоят с Mousasi е “стъпка надолу” за него, що се отнася до нивото на опонентите му, а холандецът се закани да го накаже за тази му самоувереност и неуважение.

Ето какво мисли Gegard Mousasi за Chris Weidman:

“Той е солиден боец. Добър е във всички аспекти, но не е страхотен. Не е толкова експлозивен, нито е много бърз. Обещавам, че ще го запаля, когато се срещнем.”

“Зная, че той е самоуверен, понякога - дори се фука. Смятам, че той ме подценява, но аз ще му покажа, че не се шегувам. В страхотна форма съм. Никой не може да ме свали на земята, нито да ме надиграе от стойка. Уверен съм в себе си и се радвам, че получих този мач. Нямам нищо лично срещу него. Уважавам го”.

Евентуален успех ще приближи Mousasi до двубой за титлата, но и самият той не бърза да се радва, имайки предвид как се излъчават претенденди в дивизията.

“Смятам, че заслужавам шанс за пояса, но първо Dan Henderson се би за него, а сега и GSP. Yoel Romero все още чака. Не зная, трябва просто да спечеля. Сега ще се концентрирам върху това. Дали чувствам, че го заслужавам, особено ако победя? Отговорът е “да”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес