Зареждане

Garbrandt: Заслужавам уважение, готов съм да се бия с всеки

Garbrandt: Заслужавам уважение, готов съм да се бия с всеки
Публикувано на: Май 31, 2016 в 12:00 ч
 
 Cody "No Love" Garbrandt винаги е вярвал, че притежава всичко нужно, за да спечели шампионската титла някой ден. В UFC Fight Night 88 успя да накара всички да повярват в това, след като нокаутира още в първия рунд непобеждавания Thomas Almeida.
 
Garbrandt е вече в серия от девет поредни победи и имайки предвид кратката си кариера, смята, че е крайно време да получи заслуженото уважение от екипа на UFC, определящ ранглистата, които го изхвърлиха от най-добрите 15 гладиатори, въпреки че се бие в главни събития.
 
"Заслужавам малко повече уважение. Нокаутирах гладиатор, който беше с резултат 21-0, само за около 3 минути. Редно е да бъда поне в топ 10. Искам да се бия с най-добрите, защото колкото е по-здрав опонента ми, толкова повече мога да се докажа."
 
Garbrandt вече има искания и за следващата си среща:
 
"Искам да себия в UFC 203. Stipe Miocic ще защитава титлата си в Кливланд. Там прекарвах много време по време на аматьорската ми боксова кариера, а и ми е на час и двадесет минути от дома. Искам да се изправя срещу някого там. Няма значение кого ще ми дадат от UFC, готов съм."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес