Зареждане

Garbrandt за Cruz: Бях шокиран колко бавен е той

Garbrandt за Cruz: Бях шокиран колко бавен е той
Публикувано на: Януари 2, 2017 в 09:53 ч
 
Макар и мнозина да не му вярваха, че ще го направи, Cody Garbrandt доминира над Dominick Cruz на UFC 207 и спечели шампионския пояс в категория “петел” на организацията.


“No Love” Cody не успя да изпълни основното си обещание - да нокаутира Cruz, но представянето му срещи един от най-доминиращите шампиони в UFC бе просто впечатляващо. Garbrandt бе на висока във всеки един от петте рунда и заслужено грабна пояса, който най-вероятно ще защитава за първи път срещу T.J. Dillashaw.

Попитан за случилото се в Лас Вегас, Cody сподели своето виждане върху двубоя:

“Наистина бях любопитен да видя неговата скорост, неговите ъгли… Всички вярваха на приказките, че той е нещо като Матрицата, той е нещо като дух. Не искам да му отнемам нищо - той е наистина страхотен, но аз почти бях шокиран колко бавен е той в своите движения. А колкото до ъглите му, те просто не бяха там”.

Според Garbrandt, ключов момент е бил този, в който той успя да “отвори” Cruz още в началото на срещата.

“Тогава нещата се промениха. На него не му хареса да усеща кръвта по лицето си. Тогава казах - “Dominick, забавляваш ли се вече?” А той не ми отговори. В първия и втория рунд, той ми отговаряше всеки път. Но в онзи момент вече знаех, че той не се забавлява в този двубой”.

Garbrandt изглеждаше толкова уверен срещу Dominick Cruz, че в определени моменти дори правеше шоу за публиката, подигравайки се със своя именит съперник.

“Просто живеех в самия момент. Забавлявах се и се радвах на момента. Това бе страхотен двубой. Толкова много се забавлявах. Той наистина умее да говори глупости. Знае някои много добри думи. Говори добре. По дяволите, аз дори не можех да чета, докато не преминах в трети клас. Едва успях да завърша гимназия. Знаех обаче какво ми предстои с него. Знаех, че не бива да позволя на думите му да ми повлияят в емоционален план”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес