Зареждане

Frank Mir също иска аут от UFC

Frank Mir също иска аут от UFC
Публикувано на: Октомври 27, 2016 в 09:27 ч
 
В ново интервю за медиите в Русия, бившият шампион на UFC в тежка категория Frank Mir обяви, че иска да бъде освободен от своя контракт с компанията. В момента той изтърпява наказание за положителен допинг тест.


Ето какво довери Frank Mir:

“Опитвам се да се измъкна. Те нямат намерение да ме използват като боец, а аз не ставам по-млад. Дори и те да не искат да ме освободят след наказанието ми, когато съм готов да се бия отново, бих искал да потърся други варианти. UFC няма да може да пробие в Русия. Вие вече имате феноменални лиги тук. Очевидно е, че UFC е нещо много голямо в САЩ, Канада и Бразилия. Но на мен ми харесва да идвам тук, харесват ми културата и хората. Да се бия в Русия и Япония са мои мечти, които искам да изпълня. Интересувам се от различни типове двубои. За момента UFC ми позволява да се бия единствено в ММА.”

“Никога не съм участвал в кикбокс двубой, единствено съм имал участие в аматьорски мач по бокс. Искам да участвам и в професионален такъв. Винаги съм искал да тествам себе си в различни неща. UFC иска да ме защити, както и всеки друг боец с договор. Conor McGregor би имал наистина феноменален мач с Floyd Mayweather, но от UFC не биха позволили това. Те няма да го позволят и на мен. Благодарен съм на UFC за всичко, което те ми позволиха да постигна, но сега съм ограничен да правя единствено това, преди да се отдам на треньорство. Искам да натрупам повече опит в различни аспекти на спорта. Моята цел е да проведа поне пет кикбокс двубоя по правилата на K-1, както и пет боксови мача, преди да се откажа”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес