Зареждане

Fedor: UFC не искат Khabib да стане шампион

Fedor: UFC не искат Khabib да стане шампион
Публикувано на: Февруари 18, 2017 в 19:19 ч

Fedor Emelianenko е най-доказалият се ММА боец в тежката категория в света и е посланик на своята родина - Русия. Никой друг боец не се доближава до международната популярност, която има "The Last Emperor", но непобедения боец в леката категория на UFC, Khabib Nurmagomedov започва да върви по стъпките на ветерана и да се изкачва нагоре.

Според Emelianenko обаче, Nurmagomedov не получава вниманието, което му се полага.
 
"Мисля, че Khabib е много добър боец и има всичко нужно, за да стане шампион в UFC. Друг е въпроса дали UFC искат това или не."

28-годишния Nurmagomedov унищожи всеки свой опонент в организацията и в момента е с насрочена битка срещу Tony Ferguson за временната титла в UFC 209 на 4 март. Въпреки тази възможност, Emelianenko не е убеден, че "The Eagle" получава нужното.
 
"Не знам. Това си е политика на UFC. За мен много от действията на UFC и оставят мистерия."

В защита на UFC обаче, Nurmagomedov дълго време отсъстваше поради множество контузии, откакто направи дебюта си през 2012, затова е разбираемо организаторите да се колебаят, когато трябва да му гласуват доверие занапред като активен шампион, който да защитава титлта си. Все пак той ще получи шанса си след две седмици.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес