Зареждане

Fedor обясни защо е избрал Bellator, а не UFC

Fedor обясни защо е избрал Bellator, а не UFC
Публикувано на: Февруари 14, 2017 в 09:39 ч
 
Не е тайна, че една от големите мечти на Dana White винаги е било да подпише договор с легендарния Fedor Emelianenko.


Преди месеци имаше слухове, че това най-накрая може да се случи, но в крайна сметка руснакът подписа не с UFC, а с конкурентната верига Bellator.

Говорейки пред Ariel Helwani, Fedor обясни, че добрите му отношения с шефа на Bellator Scott Coker са повлияли на това негово решение, както и факта, че Bellator са привлякли и останалите хора от отбора му.

“Имаме отлични отношения със Scott Coker. Получих много добра оферта от Bellator. Освен това, те поканиха и целия ми екип. Всички момчета ще имат шанс за изява”.

40-годишният Emelianenko ще запише първи двубой в Bellator тази събота, изправяйки се срещу Matt Mitrione в Сан Хосе. Fedor призна, че през миналата година наистина е бил близо до контракт с UFC.

“Имаше някои неща в преговорите, които не задоволиха UFC, като имаше други, които не задоволиха и мен. Така и не стигнахме до договорка. Не постигнахме съгласие по финансовите условия, както и по други, по-малки въпроси”.

Fedor поясни, че договорът му с Bellator е за два мача, но има опция и за трети. Той потвърди, че планира да прекрати кариерата си именно в Bellator.

В последния си двубой руснакът не се представи никак убедително срещу Fabio Maldonado, но той довери, че нито за миг не е помислял да прекрати кариерата си след този мач.

“Нито за момент не съм го мислил. Разбирам, че не ми остава много време, имайки предвид възрастта ми, но не - не съм смятал, че след последния ми мач трябва да сложа край. Не съм имал такива мисли”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес