Зареждане

Fabricio Werdum прие предизвикателството на Jon Jones

Fabricio Werdum прие предизвикателството на Jon Jones
Публикувано на: Ноември 21, 2014 в 09:13 ч

Временният шампион в тежката категория на UFC, Fabricio Werdum прие предизвикателството на шампиона в полутежката категория, Jon Jones, който вчера заяви че е готов по всяко време да се бие с бразилеца, след като се премести в тежката категория.

Werdum заяви, че с удоволствие ще се изправи срещу Jones, но също така дава да се разбере, че е наясно, че това не е било предизвикателство за двубой.
 
"Не знам защо не го е казвал по рано, преди да стана шампион. Той го казва сега, но разбира ще се бия с него без проблем. Трябва да качи килограми и може да се срещнем в междинна категория. Но най-голямата ми цел е да се бия с Cain Velasquez. Dana White беше казал пред медиите, че това ще е случи през юни. Мисля, че вече е планирано да стане в Мексико.

Jones го каза това, но не знам защо. Той каза, че е готов да се бие с мен всеки ден, което означава че може би иска да тренира с мен, нали? Академията ни е в Kings MMA, където тренираме всеки ден. Ако иска, нека ни посети. Добре дошъл е. Може да потренира с нас когато поиска всеки ден."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес