Зареждане

Edson Barboza иска да е част от основното събитие в следващия си двубой

Edson Barboza иска да е част от основното събитие в следващия си двубой
Публикувано на: Юли 25, 2016 в 12:00 ч
 
Edson Barboza постигна впечатляващ успех над Gilbert Melendez на UFC on FOX 20, като сега бразилският боец изрази желанието си да участва и в петрундов двубой в основно събитие в бъдеще.


За 30-годишния бразилски боец това бе трета победа в последните му четири срещи, като той смята, че е готов да бъде промотиран още по-високо от страна на UFC.

“Имам пет човека пред мен в ранглистата. Ако UFC реши да ми даде един от тези петима бойци, аз съм готов. Мисля, че съм готов да се бия в пет рунда. Това е четвъртото ми ко-основно събитие. Моля ви, UFC, дайте ми шанс да се бия в пет рунда. Готов съм за това”.

Попитан срещу кого би искал да се изправи в бъдеще, бразилецът призна, че има повече от една опции за това.

“Срещу dos Anjos ще се получи добър двубой. Същото важи за Khabib и Ferguson. Смятам, че един реванш срещу Ferguson би се получил много добре. Разбира се, не искам да се оправдавам, но първия път се бих срещу него с едва петседмичен тренировъчен лагер. Мисля, че ако се бия срещу него в три или пет рунда, ще се получи страхотна война и всички ще видят добър бой”.

Не е изненадващо, че Barboza не изрази претенции и към шампионския пояс, имайки предвид, че той е в притежание на неговия приятел и тренировъчен партньор Eddie Alvarez. А докато това е така, бразилецът най-вероятно ще се въздържи да насочва поглед към титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес