Зареждане

Dos Anjos: Мач с McGregor не ми е самоцел, искам титлата

Dos Anjos: Мач с McGregor не ми е самоцел, искам титлата
Публикувано на: Октомври 27, 2016 в 09:17 ч
 
Бившият шампион на UFC в лека категория Rafael dos Anjos ще опита да се върне в битката за короната, изправяйки се срещу Tony Ferguson на UFC Fight Night 98 на 5 ноември в Мексико Сити.


В случай, че успее да запише успех над “El Cucuy”, RDA е на мнение, че би трябвало в следващия си двубой да получи шанс да си върне пояса, който той загуби срещу Eddie Alvarez. Бразилецът очаква, че ще може да предизвика победителя от срещата между Alvarez и Conor McGregor на UFC 205.

Той допълни, че голямата му цел не е двубой за много пари с Conor McGregor, а главно това отново да бъде шампион в дивизията. Независимо срещу кого ще трябва да се изправи за целта.

“Не съм разочарован заради парите, че двубоят ми срещу McGregor пропадна. Разочарован съм заради контузията. За първи път това ми се случи в кариерата”, коментира RDA относно пропадналия му сблъсък с McGregor на UFC 196.

“Да се бия с него не е основната ми цел. Целта ми е да си върна пояса. Ако той притежава пояса и не иска да го крие от останалите, както прави с този в категория “перо”, аз ще бъда готов да си го върна”, добави бразилецът.

Той все пак коментира и двубоя си с Tony Ferguson, който е в серия от осем поредни победи.

“Той е много универсален боец и в серия от осем успеха. Ще бъде добър мач. Който и да спечели, ще заслужи шанс за титлата.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес