Зареждане

Donald Cerrone иска шест двубоя през 2017

Donald Cerrone иска шест двубоя през 2017
Публикувано на: Януари 21, 2017 в 09:31 ч

Миналата година беше изключителна за Donald Cerrone. След като бе победен от тогавашния шампион в леката категория Raphael dos Anjos в края на 2015, Donald реши да качи някое друго килце върху себе си и да се премести в полусредната категория. Резултатите бяха феноменални - 4 двубоя с 4 атрактивни победи.

Както винаги "Cowboy" е готов да се изправи дори в последния момент срещу когото му дадат от UFC. Той се надява, че тази формула ще продължи да го урежда за повече двубои през идната година.
 
"Искам да се бия срещу когото и да е през март. Знам, че тогава е двубоят между Woodley и Thompson, така че се надявам да получа двубой за претендентското място. Може би Demian Maia ще е навит или тогава може и да е срещу Robbie Lawler. Който и да е - не ме интересува. Изобщо не ме интересува.

Nick Diaz отказа двубой с Robbie. Maia отказа двубой с него. Знаете ли кой не е отказал двубой с Robbie? Аз. Аз искам двубой с него. Това име въобще не ме плаши. Харесвам го, но хайде, нека го направим.

Да го направим. Ако мога да си уредя шест двубоя през 2017, треньорите ми ще бъдат щастливи. Ще бъда щастлив и аз и ще мога да получа шампионски двубой и да защитя титлата си три пъти."

До момента Cerrone не е успявал да се уреди с повече от 5 двубоя за година по време на първата си година в UFC.

Така че когато "Cowboy" каже, че иска да направи 6 двубоя за година, можем да му вярваме. Единственият въпрос е дали от UFC ще успеят да му ги организират.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес