Зареждане

Dominick Cruz: И най-добрите са губили, но и са си връщали титлите

Dominick Cruz: И най-добрите са губили, но и са си връщали титлите
Публикувано на: Януари 2, 2017 в 10:11 ч
 
Dominick Cruz допусна първата си загуба от 2007 година насам, разделяйки се с шампионския си пояс в категория “петел” на UFC срещу Cody Garbrandt на събитието iUFC 207.


Изненадващо за мнозина, Garbrandt доминираше над Cruz в течение на пет рунда, дори изпращайки го на няколко пъти в нокдаун. За последно Dominick Cruz бе допуснал поражение чрез събмишън срещу Urijah Faber през 2007 година.

Говорейки пред медиите след срещата, Cruz довери, че всъщност е очаквал “No Love” Cody да бъде добър и опасен опонент за него. Какъвто и се оказа.

“Наслаждавах се на всяка секунда от този двубой. Вижте, аз се бия срещу най-добрите в света през последните десет години. Отдавна съм в pound-for-pound списъците. Дори когато бях тежко контузен и се оперирах, имаше мишена върху гърба ми. Трябваше да се върна и да премина през това, биейки се. Това не бе по-различен случай. Просто още един двубой, в който трябваше да предизвикам себе си”.

“Знаех, че той ще бъде добър. Казвах го още преди сблъсъка. Той също знаеше, че аз ще бъда добър. Сега вече някой друг има мишена върху гърба си. Този път аз трябва да преследвам мишената. Така се случват нещата. Всичко е окей. Виждали сме най-добрите в света да губят, но сме виждали най-добрите в света и да си връщат титлата”.

“Dominator” твърдо заяви, че ще приеме загубата си като истински мъж.

“След като го почувствах, след като преминах през това, след като видях погледа в очите му, след като удрях и ритах, аз изобщо не съм разочарован от себе си. Мога да кажа само това - аз загубих, но ще приема загубата си като мъж.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес