Зареждане

Derrick Lewis се прицели във Francis Ngannou

Derrick Lewis се прицели във Francis Ngannou
Публикувано на: Март 1, 2017 в 16:00 ч
 
След като преби Travis Browne преди броени дни, “The Black Beast” Derrick Lewis вече мисли за следващия си двубой в Октагона.


Lewis разкри, че има амбицията да излезе срещу някое от “големите имена” в дивизията, като в това число влиза и новата звезда Francis Ngannou, който е в серия от девет поредни победи.

“Да, готов съм да се бия с него. Той е наистина добър. Това е Америка. Знаете, че тук обичат да виждат как черни убиват черни. Готов съм да им го дам”.

Lewis добави, че с удоволствие би се изправил и срещу ветерана Mark Hunt.

“Аз и Francis сме близо един до друг в ранкинга. Бих искал да се пробвам срещу някого, който би бил по-голямо предизвикателство за мен. Вярвам, че такъв е Mark Hunt. Ако победя Francis, това няма по кой знае какъв начин да ми помогне да се доближа до пояса. Той все още не се е бил с топ бойците, макар и да премазва съперниците си”.

Derrick Lewis обаче явно забравя, че Francis Ngannou всъщност е с две позиции пред Mark Hunt в ранкинга, поради което логиката му в случая не е съвсем правилна.

“Black Beast” е в серия от шест поредни победи, като за последно той загуби срещу Shawn Jordan през лятото на 2015 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес