Зареждане

De Randamie не иска Cyborg, предложи реванш на Holm

De Randamie не иска Cyborg, предложи реванш на Holm
Публикувано на: Февруари 14, 2017 в 09:23 ч
 
Новата шампионка Germaine de Randamie заяви, че с радост би дала реванш на Holly Holm, след като през уикенда тя победи “Preacher’s Daughter” и спечели титлата на UFC в категория “перо”.


Победата на холандката обаче бе приета с огромна доза неодобрение, след като тя на два пъти удари Holm след сирената, но така и не й бе отнета точка за това.

De Randamie явно не е останала доволна от критиките по нейн адрес, като тя е готова да се изправи за втори път срещу Holly Holm, за да може да си “разчисти сметките” с американката.

“Вчера се събудих и срещнах много подкрепа, но и противоречие. Би трябвало сега да съм много щастлива, но истината е, че не мога да спра да мисля за това, което се случи и как някои критици се опитват да ми отнемат най-великия момент в моята кариера. Това бе една оспорвана битка с много емоции, но аз в никакъв случай не съм “мръсен” боец”.

“Уважавам Holly и UFC. Именно поради това мисля, че сега дължа на Holly и феновете реванш, за да бъдат всички сигурни, че е кристално ясно кой е носителят на този пояс. Holly, хайде да го направим отново!”

Остава друг въпросът, дали холандката не иска нов мач с Holly Holm, за да проточи максимално във времето евентуален свой двубой с бразилската машина за нокаути Cris Cyborg.

А имайки предвид, че и Dana White не бе никак впечатлен от двубоя между De Randamie и Holm, то е спорно дали той би насрочил реванш между двете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес