Зареждане

Daniel Cormier сравни 'Rumble' с Mike Tyson

Daniel Cormier сравни 'Rumble' с Mike Tyson
Публикувано на: Февруари 7, 2017 в 09:24 ч
 
Шампионът на UFC в полутежка категория Daniel Cormier говори за предстоящия си двубой с Anthony Johnson на UFC 210 на 8 април.


“DC” се изправя за втори път срещу “Rumble”, когото вече победи веднъж, печелейки шампионския пояс.

Anthony Johnson е един от бойците с най-респектиращ страйкинг в UFC, а Daniel Cormier го оприличи на боксовата легенда Mike Tyson. Не обаче в изцяло положителен смисъл.

“Той казва, че ще ме нокаутира тогава, когато реши да го стори. Каза, че зная какво ще последва. Но какво ще се случи, когато той не ме нокаутира? Какво ще се случи, когато той ме нацели с най-добрия си удар, а аз продължа да вървя към него и през цялото време стоя пред лицето му? Какво се случва тогава? Видяхте какво се случва - той се завъртя и ми позволи да го задуша, за да излезе от Октагона. Хората могат да вярват на каквото си пожелаят. Обичам Mike Tyson, като аз бях негов фен, както всеки друг. Но в момента, в който някой му се опълчваше, той не се справяше толкова добре. Същото е и с Anthony Johnson - той е побойник, който иска да те уплаши. Да те доминира и да те нокаутира. Но какво се случва, когато той не успее да нокаутира някого? Какво се случва?”

Cormier и Johnson трябваше да се бият още на UFC 206, но тогава двубоят пропадна поради контузия на шампиона.

Въпреки претърпяната операция, Cormier се закани, че ще тренира възможно най-сериозно за срещата и ще защити пояса си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес