Зареждане

Dana White: Romero и Jon Jones ще получат шансове за титлата

Dana White: Romero и Jon Jones ще получат шансове за титлата
Публикувано на: Февруари 1, 2017 в 09:36 ч
 
Президентът на UFC Dana White потвърди, че Yoel Romero и Jon Jones ще получат своите шансове да се бият за титлите в своите категории.


Romero е основен претендент за пояса на Michael Bisping в средна категория, докато Jon Jones ще може да се завърне в Октагона още през лятото след изтърпяно наказание за употреба на забранени вещества.

“Yoel Romero чака отдавна шанс за титлата. Bisping обаче искаше да осъществи този мач с Henderson. Това щеше да е последният двубой на Henderson. Винаги съм демонстрирал към Henderson уважението, което той заслужава. Ние осъществихме тази среща, а сега Bisping ще трябва да защитава титлата срещу претендента, който е под №1. Ако си спомните какво стори Romero със Chris Weidman, то той напълно си заслужи този шанс”.

White коментира и ситуацията с Jon Jones.

“Jon Jones трябва да се завърне през юли, като времето за това е перфектно. Не съм говорил с него, откакто всичко това се случи. В зависимост от това къде се намира главата му, бих предположил, че той ще иска да се завърне и да се бие за пояса. Всички казват, че Ronda трябваше да има двубой за загрявка, но такива двубои просто няма. Когато пробиеш до Топ 5 на света, всички опоненти са трудни. Това, което не искаш, е да загубиш срещу някого, който е номер 8, 9 или 10. Това директно те изхвърля от Топ 10.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес