Зареждане

Dana White разкри как се е сбил с Tito Ortiz

Dana White разкри как се е сбил с Tito Ortiz
Публикувано на: Март 17, 2017 в 16:21 ч
 
Президентът на UFC Dana White гостува в шоуто на Conan O’Brien, разказвайки интересна история, а именно - как се е сбил с легендарния Tito Ortiz по време на самолетен полет.


Не е тайна, че между White и Ortiz винаги е имало вражда, а това е ескалирало, докато двамата са пътували на частен самолет. Ето какво разказа Dana White:

“Никога не съм разказвал тази история, но ние летяхме на частен самолет на път за Япония. На борда бяхме аз, братята Fertitta, Tito Ortiz и мачмейкъра Joe Silva. Tito и аз се бъзикахме един с друг, когато той ми направи т.нар. “neck crank”, спомни си White.

“Аз тупнах няколко пъти, но той отказа да ме пусне. Можеш сериозно да нараниш някого по този начин, особено когато си толкова едър и слен като Tito”.

“Тогава аз започнах да го удрям в ребрата, а когато той най-сетне ме пусна, скочих на крака и започнахме истински юмручен бой”.

“Братята Fertitta трябваше да ни разтървават. След това аз седнах в предната част на самолета, а Tito - в задната. Летяхме разделени до края на полета”, завърши историята си Dana White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес