Зареждане

Dana White предложи 25 милиона долара на Mayweather и McGregor за двубой

Dana White предложи 25 милиона долара на Mayweather и McGregor за двубой
Публикувано на: Януари 14, 2017 в 09:10 ч

Президентът на UFC, Dana White се включи със сериозна оферта относно организирането на супердвубой между непобедения боксов шампион Floyd Mayweather и шампионът на UFC в леката категория Conor McGregor.

До преди известни време White беше споменал, че такъв двубой няма как да стане и че Mayweather трябва да го търси, ако се интересува от двубой по правилата на ММА, снощи той заяви следното:
 
"Ще ти кажа нещо, Floyd, ето ти истинска оферта, а аз съм човекът, който може да я гарантира. Правя ти реално предложение. Ще ти платя 25 милиона долара, ще платя и на Conor 25 милиоина долара, а след това ще говорим и за процент от платените гледания. Това е истинска оферта."


 
Mayweather и преди е говорил за парите, които могат да се изкарат от подобна битка, но беше поискал по-голямата част от приходите от платени гледания (PPV), тъй като е по-известният боец от двамата.

White обаче не е съгласен с това.
 
"Как така смяташ, че си по-известният? След последния ти голям двубой, с който остави лош вкус в устата на всички зрители, вече никой не иска да те гледа на ринга. При последния ти двубой ти генерира 350 000 платени гледания. Последните две битки на Conor направиха 1.3 и 1.5 милиона платени гледания, така че не разбирам как се квалифицираш, като 'по-известния боец'. Има причи на, ти да искаш битка с Conor - защото знаеш, че това е най-доходоносната среща. Ако двамата ще играят по правилата на бокса, Floyd гледа на това като лесна битка, но срещата му с Conor McGregor ще му донесе много пари."
 
Както се очакваше, отговорът на Mayweather не закъсня.

McGregor от своя страна пък продължава да налива масло в огъня, като не престава да предизвиква американския боксьор и дори вече получи боксов лиценз в Калифорния.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес