Зареждане

Dana White поздрави Tito Ortiz за успеха

Dana White поздрави Tito Ortiz за успеха
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 14:00 ч
 
Въпреки че Tito Ortiz не винаги е бил в добри отношения с президента на UFC Dana White, последният го поздрави за победата над Chael Sonnen на Bellator 170.


Това бе последният двубой в кариерата на Tito Ortiz, който се оттегля от спорта след двадесет години активност.

През 1997 година Ortiz стартира кариерата си на ММА боец именно в UFC, но през 2012 година той напусна компанията. През 2014 той подписа договор с Bellator, а срещу Chael Sonnen той се сбогува с феновете.

Въпреки някои конфликти с него, Dana White го поздрави, като самият Ortiz разкри това пред журналистите.

“Той изпрати съобщение на моята приятелка. Тя работеше за UFC, като понякога те си говорят. Когато подписах с Bellator, Dana ми изпрати лапи със своето лице върху тях, казвайки “ако това не те мотивира, нищо друго няма да го направи”. Между нас има отношения на любов и омраза. Но все пак му благодаря за съобщението. Той ми каза, че това е най-добрият начин да си тръгна - докато съм на върха”.

“Обичам го този тип. Той бе моят първи мениджър. Винаги съм се биел за това, което искам в кариерата си. Няма лоши чувства. През последните четири години пораснах много. Направих и много неща от бизнес гледна точка за бъдещето си. Правил съм грешки, но никога няма да ги повторя”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес