Зареждане

Dana White намекна, че CM Punk може да получи втори шанс

Dana White намекна, че CM Punk може да получи втори шанс
Публикувано на: Септември 29, 2016 в 12:07 ч
 
Когато цифрите говорят, дори и боговете мълчат. И въпреки, че беше откровено пребит в своя UFC дебют, CM Punk може да получи нов шанс да влезе в Октагона. Просто защото pay-per-view продажбите му бяха страхотни.


Президентът на UFC Dana White намекна, че компанията няма нищо против да даде нов шанс на бившия кечист, а и как биха имали нещо против, имайки предвид, че участието на Punk във файт картата на UFC 203 бе увенчано с огромен финансов успех.

“Трябва да говоря с него, знаете това”, заяви Dana White, продължавайки: “Той ми се обади във вечерта на мача, като ние разговаряхме. Той вече бе на път за дома. Казах му да прекара малко време със съпругата си и малко да поживее като нормален човек, а след това ще се чуем отново и ще видим какво му предстои.”

Легендарният BJ Penn също сподели мнение, че CM Punk заслужава втори шанс, въпреки побоя, който му нанесе Mickey Gall.

“Той вече се би веднъж, може би трябва да му дадат и втори шанс. Хората казват, че той не заслужава такъв, но дали заслужаваше първия? Той така или иначе вече го направи. Мисля, че в следващия си двубой ще бъде по-спокоен. Какво ще стане, ако той спечели втория си мач?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес