Зареждане

Dana White извади McGregor от UFC 200, главното събитие пропада

Dana White извади McGregor от UFC 200, главното събитие пропада
Публикувано на: Април 20, 2016 в 07:28 ч

Шампионът в категория перо на UFC, Conor McGregor няма да се състезава в UFC 200, което бе планирано за 9 юли в Лас Вегас.

Едва преди три седмици президентът на организацията, Dana White описа McGregor като "обсебен" от реванша си с Nate Diaz, който успя да го победи в UFC 196 миналия месец. Самият Diaz, както и много ММА фенове, определиха този ревеанш за лудост.

Но най-лудото нещо се случи днес, след като McGregor заяви, че се оттегля от ММА на младини. Първоначално това бе прието за шега, но треньорът му John Kavanagh потвръди новината.

А малко след това White се появи по ESPN и заяви, че McGregor няма да участва в UFC 200.



Whtie обясни, че McGregor е отказал да вземе участие в скорошните рекламни събития на FC 200. Това е ситуация много подобна на натази с Nick Diaz, който не пожела да участва в рекламата на UFC 137 и бе заменен от Carlos Condit.

Ето каква бе гледната точка на White.
 
"Conor не дойде в Лас Вегас и не участва в рекламните събития и тренировки. Той в момента тренира в Исландия. Според него, ако той прекрати тренировките си сега, това ще навреди на подготовката му. Но всички други бойци са тук. За него не би трябвало да има изключение. Инвестирахме много пари в това... Дали той се оттегля? Само той може да даде отговор на този въпрос. Не знам. Но със сигурност няма да бъде част от UFC 200."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес