Зареждане

Conor ще оваканти един от поясите, но при едно условие

Conor ще оваканти един от поясите, но при едно условие
Публикувано на: Октомври 21, 2016 в 09:18 ч
 
Conor McGregor обяви, че е готов да оваканти шампионския си пояс в категория “перо”, в случай че победи Eddie Alvarez за титлата в лека категория на UFC 205 през ноември.


Ирландецът обаче постави едно условие за това, а именно - да му бъде позволено да запише историческо постижение, превръщайки се в първият боец в историята, държал титлите от две различни дивизии на UFC по едно и също време. Той заяви, че иска да се наслади на момента и да си направи фотографии, на които държи двата пояса едновременно - нещо, което никой досега не е правил в UFC.

Ето какво заяви “Mystic Mac” пред Sports Illustrated:

“Нека видя снимките в пресата, на които държа поясите на раменете си. Нека получа възможността да вдигна двата пояса във въздуха, което никога не е било правено досега. Оставете ме да го направя. Винаги ще се съглася с правилния бизнес ход и винаги ще сторя това, което е коректно, но нека първо погледна снимки на себе си с двата пояса и нека им се насладя за поне половин ден. Искам да погледна тези исторически снимки, които ще ми бъдат направени, държейки двата шампионски пояса. За това се вълнуват всички, това е история.”

Какво ли обаче мисли по въпроса самият Eddie Alvarez, който явно е напълно обречен в очите на Conor McGregor?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес