Зареждане

Conor McGregor:На кого му пука дали Aldo ще се появи на UFC 194 или не

Conor McGregor:На кого му пука дали Aldo ще се появи на UFC 194 или не
Публикувано на: Ноември 27, 2015 в 08:41 ч

Conor McGregor, както винаги бе уверен в себе си, относно изхода на двубоя му с Jose Aldo, по време на последното интервю, което даде, преди да напусне Ирландия.

И двамата бойци се бяха прибрали в родините си, за да се подготвят за този изключително интересен и дългоочакван двубой. За разлика от подготовката си за UFC 189, този път McGregor реши да се подготвя за UFC 194 в тренировъчен лагер в Дъблин, Ирландия. 27 -годишният боец звучи много спокоен в интервюто, което даде за SevereMMA.com.

Когато се споменава името на Aldo, McGregor реагира без излишни емоции, като не демонстрира особено уважение към шампиона:

    " Хмммм ...... ще видим ", каза Макгрегър, когато го попитаха дали смята, че Aldo ще се появи за двубоя на UFC 194. "Аз ще бъда там. Аз ще го направя. Тренирах изключително интензивно. На кого всъщност му пука дали той ще се появи, все ми е едно дали ще дойде или ще се откаже. Важното е, че аз ще съм там. Искрено се надявам все пак той да не се откаже, но не мога да съм сигурен. Ще видим.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес