Зареждане

Conor McGregor срещу Nick Diaz - най-големият двубой, който UFC могат да направят

Conor McGregor срещу Nick Diaz - най-големият двубой, който UFC могат да направят
Публикувано на: Януари 8, 2017 в 09:19 ч

Коментаторът от UFC, Joe Rogan е човек, който има много добър поглед върху случващото се в организацията. В последното си изказване той отвори кутията на Пандора, твърдейки че двубой в полусредната категория между Conor McGregor и Nick Diaz е най-голямата битка, която може да се организира.
 
"Мисля, че и организаторите изпуснаха шанса си да направят големи пари. Най-голямата битка беше Nick Diaz срещу Conor McGregor."

Миналата година McGregor победи Nate Diaz в UFC 202, за да отмъсти за загубата си в UFC 196. Двубой с по-големия брат на Nate, Nick, определено би генерирал интересна история, ако изобщо ирландецът се съгласи да качи отново килограми и да се изправи срещу друг представител на фамилията Diaz.

За разлика от McGregor, Diaz не се е бил в Октагона откакто се изправи срещу Anderson Silva в UFC 183. Diaz даде положителен допинг тест за марихуана след този двубой, но наказанието му изтече и вече може да се бие. Самият той е голямо име и е нужен опонент с още по-голямо име, за да го привлече обратно в клетката.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес