Зареждане

Conor McGregor се разкая отчасти за действията си

Conor McGregor се разкая отчасти за действията си
Публикувано на: Май 23, 2016 в 16:00 ч
 
 Шампионът в категория перо на UFC Conor McGregor споделя мнението си за скандала с UFC, който доведе до отстраняването му от UFC 200.
 
"Беше период, в който се опитвах да разбера нещо. Нямах намерение да казвам "не" на всичко, но изведнъж едва ли не ми казаха просто "Ей, Conor, остава малко време до срощата - защо не долетиш до тук, за да направим 70 пресконференции, 70 гостувания по разни предавания, да заснемем реклами и т.н." А им бях генерирал 400 милиона едва преди няколко седмици. Имам нужда да се фокусирам върху тренировките."
 
"Така стана всичко - исках да се отдам малко повече на подготовката си. Не съм отричал да правя каквото и да било - бях съгласен за някои неща, но имах нужда да обърна внимание и на себе си. Комуникацията ни не се получи както трябва - не се разбрахме съвсем и скандалът беше на лице."
 
"В началото беше забавно, но в последствие нещата загрубяха - изведнъж бях изваден и от UFC 200. Това беше моментът, в който спря да ми бъде весело."
 
"Понякога съжалявах, гледайки дадена пресконференция, че не съм на нея, но трябва от време на време да правим и неща за нас самите. Не можем вечно да угаждаме на останалите. Особено когато си го правил милион пъти. Така се чувствах. Беше време да обърна внимание на себе си, вместо на другите."
 
"Отдаден съм на спорта, харесват ми предизвикателствата. Ако има такова пред мен, ще дам всичко от себе си, за да го преборя."
 
"Обичам да се състезавах, обичам и да се бия. Точка по въпроса."
 
McGregor се срещна с Lorenzo Fertitta и Dana White наскоро, като остана доволен от развоя на нещата. Реваншът му срещу Nate Diaz по неофициални данни се готви за UFC 202.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес