Зареждане

Conor McGregor се обясни в любов на джиу-джицу

Conor McGregor се обясни в любов на джиу-джицу
Публикувано на: Октомври 25, 2016 в 15:16 ч
 
Бразилското джиу-джицу е част от подготовката на Conor McGregor за двубоя му с Eddie Alvarez на UFC 205 на 12 ноември, като ирландецът тренира заедно с Dillon Danis, усъвършенствайки уменията си.


Разговаряйки с Polaris, McGregor за любовта си към едно от най-ефективните бойни изкуства в ММА и желанието си да участва в джиу-джицу турнири.

“Граплинг обществото казва, че мен не ме бива в граплинга. Но не само те. Боксьорите казват, че не умея да се боксирам, а кикбоксьорите - че не ме бива в ритниците. Борците казват, че не умея да се боря. Бих отговорил по един и същи начин на всички - нека се бием. “О, не, не, това може да стане само при определени правила.” Там е въпросът, че аз не се нуждая от правила. Това е моят отговор към тях.”

“Наистина обичам джиу-джицу. Моят треньор John Kavanagh инвестира много време в моя граплинг, както и при всички останали в залата. Не ми харесва това, което се говори. Чувствам, че сякаш имам какво да доказвам на треньорите си. Бих искал да постигна победи в джиу-джицу турнири.”

“Най-важното е да се забавляваш. Тези турнири са адски забавни, участвал съм в няколко. Последния път обаче всички тези правила ме прецакаха.”

“Например срещу онзи тип - имах гърба му. Той обаче се обърна и се изправи на крака, но излязохме извън границите. И сякаш се получи рестарт. Рестартираме и всичко отново преминава в затворен гард. А аз си мисля, “имах гърба му”. Това са нещата, които не разбирам относно правилата.”

|Там обаче срещаш страхотни хора, а тълпите са големи. Обичам да го правя. Може би в бъдеще ще се състезавам отново. Точно сега, вече имам достатъчно заложено. Подготвяме се за втора титла от UFC.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес