Зареждане

Conor McGregor не е достатъчно уверен, за да даде реванш на Jose Aldo

Conor McGregor не е достатъчно уверен, за да даде реванш на Jose Aldo
Публикувано на: Август 24, 2016 в 12:00 ч
 
Шампионът в категория “перо” на UFC Conor McGregor отмъсти за загубата си от Nate Diaz и постигна успех над “The Stockton Slugger” на UFC 202, като сега всички очакват да разберат следващия ход на ирландеца.


Президентът на UFC Dana White разкри какви са възможните опции пред него, като една от тях е той най-сетне да защитава пояса си в категория “перо”, изправяйки се срещу временния шампион Jose Aldo.

Това би бил и втори мач помежду им, след като в края на миналата година McGregor шокиращо нокаутира бразилския боец за едва 13 секунди.

Главният треньор на Nova Uniao Andre Pederneiras обаче изрази съмнение, че “The Notorious” има желание да даде реванш на Jose Aldo.

“Разбира се, че се молих Conor да спечели. Сега той би трябвало да се върне в своята категория. Не го разбирам. Той още веднъж пожела да се бие с Nate, а не да даде възможност за нов двубой на Aldo. Не мога да го разбера. Сега той казва, че иска да се бие в лека категория. Не, той трябва да се върне по-надолу и даде реванш на Aldo. Той го заслужава.”

“Преди всичко, винаги съм вярвал в Dana. Ако Dana му го каже, той ще трябва да го направи. Не мисля обаче, че той се чувства уверен отново да се бие с Aldo. Той знае, че един удар не означава нищо, нито пък дали един от бойците е по-добър от другия.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес