Зареждане

Condit: Родил съм се в погрешно време, иска ми се да съм на бойното поле и да колекционирам черепи

Condit: Родил съм се в погрешно време, иска ми се да съм на бойното поле и да колекционирам черепи
Публикувано на: Юли 23, 2016 в 15:00 ч

Carlos Condit ще се върне в Октагона след като загуби шампионския си двубой с Robbrie Lawler в UFC 195 през януари.

След поражението си със съдийско решение, Condit нямаше желание да се бие, освен ако не участваше в някой голям двубой, като например реванш с Lawler за титлата в полусредната категория.

Condit обаче призна, че двубоите са единственото нещо, което го кара да се чувства жив.
 
"Никога не съм се запитвал дали искам да продължавам с битките. Истината е, че просто ги обожавам. Вечерта на UFC 195 бе едно от най-добрите ми преживявания в живота. Да влезеш в битка, тялото ти да усети адреналина. Да те боли. Това е то да си жив, човече.

Това е леко откачено нещо, много хора не биха искали да минат през него, но аз съм пристрастен. Пристрастен съм към това усещане. Преди битка тялото ти крещи 'Не... не го прави', но ти все пак излизаш. Минаваш през всичко това и се озоваваш от другат астрана - независимо как протече двубоя, това си е победа."

Condit ще се бие с Demian Maia в UFC on FOX 21. "The Natural Born Killer" твърди, че е намерил призванието си в битките, което е му е помогнало да си уреди живота.
 
"Винаги съм чувствал, че съм различен. Не ми се отдаваха много неща, докато подраствах, а след това най-накрая намерих нещото, в което се вписвах перфектно. Беше в подходящото време, на подходящото място и по правилния начин. Трудно е да се опише, но е страхотно. Мога да живея живота си така, както искам.

Кариерата ми позволява да печеля добри пари, да имам сила и уважение. Възможно е да съм роден и в грешната епоха, защото знам че щях да се чувствам много добре на бойното поле, колекционирайки черепи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес